Alle fortjener å føle seg som en dronning


Du har kanskje hørt om keiser Wilhelm? Den tyske keiseren som ‘startet Norgesturismen’? Wilhelm ble keiser når han var 29 år gammel og ble raskt datidens superkjendis. Han trålet kysten på vestlandet og Nord-Norge med sin staselige båt Hohenzollern med en stab på 300 personer og en flåte på 25 tyske krigsskip bak seg.


I 23 år kom han årlig til Norge, for han la sin elsk på norske fjorder. isbreer og fjell. Turene fikk bred mediedekning i aviser og ukeblader i hele verden, og inspirerte de første tyske turistene til å komme til landet vårt.


Keiser Wilhelm sin kone var bare med på èn av disse turene. Det ble påstått at keiseren la opp til et usedvanlig kjedelig program for kona, og det var derfor hun aldri ble med igjen.


At Norge er et vakkert land, og at kysten vår er helt magisk, kanskje spesielt Helgelandskysten er det ikke tvil om. Men kjedelig? Nei, det kan vi ikke ha noe av. På Helgelandskysten er alle velkomne, også keiserinner og dronninger!

Sør for Bodø, rett ved foten av Svartisen, Norges nest største isbre, i Ørnes sentrum i Meløy kommune finner du oss, Fabiola.


Hos Fabiola i Meløy vil vi at ALLE skal føle seg som en dronning! Ja, det er også derfor min lille nisjebutikk heter Fabiola, et navn som er en dronning verdig. Meløy er er en perle på Helgelandskysten - og absolutt verdt et besøk. Fabiola er en sjarmerende klesbutikk for bevisste damer! Butikken eies og drives av meg, Siv-Janne. Jeg er 68-modell, gift og har to voksne sønner, en bonussønn og to Jack Russel Terrier.


Hos oss får du tips, råd og hjelp til å kle deg fra innerst til ytterst. Vi er eksperter på undertøy, og finner klær til deg som passer i stil, snitt og farge. Vi er også helt rå på bukser! Vi er veldig opptatt av at du som kunde skal bli fornøyd! Når du går herfra føler du deg vel og du planlegger allerede ditt neste besøk til Fabiola.

Om meg

Jeg er glødende opptatt av å finne det som er riktig for nettopp deg! Jeg er ydmyk og stolt fordi hver dag får jeg lov til å hjelpe deg finne deilige nye plagg og lekkert tilbehør i nøyaktig rett farge og snitt.


At jeg elsker jobben min er det ikke tvil om! Utenom jobb bruker jeg tid på familien, hundene mine, trening og ikke minst turer. Vi bor i et vakkert land!

InspirasjonMottoet mitt har alltid vært: Jeg er god, men kan alltid bli bedre. Man blir aldri helt utlært, da det alltid er nye ting å lære. Med slike motto så tror jeg at man kan komme langt.

Min drøm og mitt ønske er å dele gode øyeblikk med andre - noe jeg er så heldig å få gjøre daglig i butikken. De koselige samtalene om smått og stort med kundene mine, gjør dagene mine gode.


Selv håper jeg at du opplever meg og min butikk inspirerende! At du får et lite 'løft' og at du kjenner på at du skinner litt sterkere etter et besøk i butikken min. Følger du meg i sosiale medier deler jeg tips, råd og informasjon om det som skjer i butikken og alle de lekre skattene vi har her!